Det franske kjøkken står for finesse og ytterste kvalitet verden rundt. Det samme gjelder Eno komfyrer og kokeapparater som er produsert for å gi deg funksjonelle og sikre kokemuligheter, selv under de tøffeste forhold til sjøs. Dette er produkter for det moderne sjøliv, laget i rustfritt stål med store effektive brennere og el-tennning.

Komfyr med stekeovn, nedfellbar, frittstående eller innbygningsovn. Eno har alle modeller i rustfritt materiale i standard mål.

Se ENO’s marinsider for info

Nå er det på tide å utvide horisonten i utendørs tilberedning av mat. La Plancha, som er et stort stekebrett på gass, er en praktisk og genial måte å tilberede mat på. Her er det duket for uante muligheter. ENO i Frankrike har flere størrelser med mye tilbehør.
Den store fordelen med en plancha, er at du kan tilberede kjøtt og grønnsaker i strimler, terninger, skiver og biter uten at maten ramler mellom grillristen.
Du kan også wokke, steke egg og bacon, små kjøttboller, lage pannekaker, lapper og sveler, og ikke minst lage gode wraps. 
En annen fordel når du griller, er at brettet fungerer bra til å holde varmen på mat som er ferdig grillet, eller til ettersteking av store kjøttstykker som har fått en passe grillskorpe, og skal stekes ferdig uten å bli brent.

La Plancha passer for alle, enten du er en gourmet, en som tenker kalorier, eller bare en som liker å kose seg glugg i hjel.
Fordelen er at du har mer kontroll over varmen, og at du reduserer problemet med fett som drypper ned i varmen, oppflamming og brent mat. En plancha inviterer til sunn tilberedning, og du trenger minimalt med fett når du steker.

Se ENO’s hjemmeside for mer info