Kontaktinformasjon:
Marin Partner AS
Postboks 1723
3206 Sandefjord

Telefon: 33 42 00 90
epost: post@marinpartner.no

© marin partner 2014

Efoy

EFOY COMFORT

Den nye EFOY COMFORT er tidenes beste EFOY-brenselcelle. Over 10 års erfaring og mer enn 20 000 solgte enheter taler for seg. SFC Energy AG, som produserer EFOY-serien, er markedsleder for mobilebrenselceller. Produktet fremstilles i Brunnthal nær München. Med EFOY COMFORT er du garantert en pålitelig strømforsyning uavhengig av stikkontakten.

LANDSTRØM BLIR OVERFLØDIG

En brenselcelle er en enhet - rett og slett en batterilader - som lager elektrisk energi fra et drivstoff. Efoy brennselceller - som er markedsledende på området - er et meget godt alternativ for strøm ombord. Ved valg av riktig modell vil de aller fleste turbåter bli uavhengig av landstrøm og ekstra kjøring av hovedmotor for å få nok lading. Man trenger ikke lenger bekymre seg for om man har nok strøm om bord når man er på tur – brenselcellen tar seg av nødvendig lading helt av seg når den står innstilt på 'automatic'.

ØKOLOGISK

Efoy benytter metanol som leveres i 5 og 10 liters tilkoblingsklare plastbeholdere som er spesialkonstruerte for formålet. Prosessen er veldig støysvak, mindre enn et vanlig kjøleskap (25dB på 7m). En 10 liters dunk produserer 11,1kWh energi! Avfallsstoffene begrenser seg til en moderatmengde rent vann og kulldioksyd tilsvarende et barns “utpust”.

AUTOMATISK

Efoy-enheten styres av spenningen på batteribanken. Når spenningen synker til et bestemt nivå starter lading automatisk, og slår seg av igjen når batteriet er oppladet.

PLASSBESPARENDE

Efoy brenselcellene er små, og gir dermed en mulighet for båter som ikke har plass til et vanlig strømaggregat. Alle tre modeller har samme utvendige mål.

Siden brenselcellen lager så lite lyd og i prinsippet ikke har ”utslipp”, kan den installeres nær sagt hvor som helst i båten så lenge det er tørt og stedet er ventilert. Rundt lengdeaksen tåler enheten kontinuerlig 35 grader krengning under drift, og 45 grader over 10 minutter. Enheten kobles direkte til batteribanken.
Dersom du allerede har installert solceller ombord så fungerer kombinasjonen sammen med Efoyenheten perfekt!